Muistatteko Queen-bändin? Bändissä laulanut Freddie Mercury olisi tänään täyttänyt 65 vuotta, mikäli eläisi. Omat muistoni tästä bändistä ovat, kun kävin aikanaan muutaman silloisen keskustalaisnuoren kanssa katsomassa tätä bändiä livenä. We will rock you oli jotain todella hienoa, silloin oivalsin sen, että minullakin olisi mahdollisuus edetä politiikassa pitkälle.

Soitan melkein päivittäin heti aamusta tämän saman laulun itselleni kotona olevalla vinyylisoittimella ja nyt etenkin olen sitä mieltä, että tämä laulu kannattelee minua, kun aion voittaa puolueemme esivaalissa kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen ja muut mahdolliset puolueemme sisältä tulevat vastaehdokkaat. En vapise vähänkään enkä tuuman vertaa tässä taistossa, vaikka vastaan asettuisi loppujen lopuksi puolueemme nykyinen puheenjohtaja Mari Kiviniemi. 

Olen varma itsestäni, kiitos tässä yhteydessä myös nimettömälle puolueystävälle, joka eilen soitti Kuopion suunnalta. Hänen kanssaan olemme kokeneet puolueemme nousut ja laskut, paikallistasolla hän toimii siellä päin parhaillaan vahvasti luottamustoimissa ja edistää juuri oikeanlaista keskustalaista sanomaa. Se on tärkeää, taidanpa tehdä hänestä lopullisessa presidentinvaalissa itselleni kampanjapäällikön. Se on tärkeää pitää verkostoja eri maakuntiinkin.