Tällä viikollla viimeksi aseistakieltäytyjät saivat ilmaista julkisuutta, kun tuli puhetta totaalikieltäytyjien rangaistuksista. Tämä on vakava uhka maanpuolustushengelle, uskottavalle puolustukselle ja niille toimijoille, jotka yrittävät keinolla millä hyvänsä puolustaa sitä, mikä on pyhää. Pyhä maamme, isänmaamme Suomi, Eurooppalaisten kansojen joukossa oleva mahti, emmehän muuten olisi saaneet aikanaan Euroopan Unioniin talouskomissaariksi upeaa Olli Rehniä.

Euroopan Unioni on tullut, se on tärkeä osa sitä kehitystä, jonka puolesta viljelijät taistelevat pelloilla leipätyönsä äärellä. Euroopan Unionin tulisi kuitenkin pitää visusti jatkossa enemmän maanviljelijöiden oikeuksista kiinni, on surullista että isänmaallisella tarmokkuudella toimivat peltojemme sankarit ovat jatkuvasti avoimen riepottelun kohteena siitä, kuinka saavat tukiaisia. Tällä on selvä yhteys siihen, että nämä totaalikieltäytyjät tulevat julkisuuteen puhumaan asioistaan.

Maanpuolustus on maanviljelijälle tärkeää, me tarvitsemme aarimme ja hehtaarimme, me tiedämme kyllä, mikä on suojelemisen arvoista ja mikä ei. Nämä vihreät muka rauhasta kertovat eivät näemmä tiedä sitä, että mikä on tärkeää. Tärkeää on laki ja järjestys, tämän takia Suomessa ei tilallinen työmaaltaan lähde mihinkään traktorimarssille. Maanviljelijä kunnioittaa sitä, mistä presidentti Urho Kekkonenkin muodosti ravintonsa; Kotimaisesta perunasta eikä ranskalaisista potuista.

Maanpuolustus ja maanviljely tarvitsevat lisää rahaa, eikä luomuhöpötyksiä. Äänestäjät äänestävät meitä siksi, että maassa on turvallista olla. Kotimainen maatalous ei tarvitse valvontaa vaan ne, jotka yrittävät puuttua siihen. Samoin haihattelu siitä, että suomalainen aseteollisuus tekee epäeettistä on turhaa. Suomi on puolueeton maa ja hyvissä käsissä, kiitos Olli Rehn, että taistelet tärkeistä asioista vuoksemme. Tämän takia haluan olla tukenasi ja maamme presidentti jatkossa.