Suomessa on järjetön tilanne, pinta-alallisesti suuressa osassa maatamme vaikuttaa puolueemme enemmistö päätöksentekotasolla, mutta hallitusvastuumme tuotti suuren vaalitappion, mutta ei missään nimessä parempia tieyhteyksiä alueeseen, jota muut puolueet ivallisesti kutsuvat ”Kepulandiaksi”. Näkisin, että tämä nimitys olisi silti sellainen, minkä voisimme ottaakin omaksi.

Jatkossakin on tärkeää, että teemme päätöksiä niin, kuten olemme aiemminkin nähneet.

On pöyristyttävää, että muut puolueet kehtaavat kutsua toimintatapojamme salailuksi tai keplotteluksi. Kyllähän jokainen henkilö, joka haluaa liittyä puolueeseen, voi jatkossa saada tietoa toimistamme. Lisäksi on tärkeää, että voimme luottaa puolueemme keulahahmoihin. Johtotehtävissämme on juuri se osaaminen, jotka olemme nähneet arvokkaiksi. Ainoastaan puolueellamme johto on viime vuosina epäonnistunut, tästä en syytä kunniapuheenjohtajaamme.

Mielestäni elinkeinoelämälle tulee tehdä parempia tieyhteyksiä, rautatieyhteyksiä tai lentoyhteyksiä tai mitä missäkin päin maatamme se katsoo tarpeelliseksi. Tämä on minun käsitys siitä, miksi puolueessamme on apilalla niin merkittävä asema, miksi se on onnenkukka. Se on juuri sitä, että kaikilla meillä on mahdollisuus tiiviiseen yhteyteen muiden jäsentemme kanssa. Keskustalainen perhe ja yrittäjä ansaitsee paremman kohtelun kuin se, mitä muut yrittävät meiltä kovasti viedä.